"Personal musing inspired by past and ongoing experiences of my life…depicting how I feel and what comes hereafter. However it may also revolves around my personal whishes, hopes and beliefs which I often in doubt and wondering... what is the meaning of life.."

Wednesday, September 28, 2011

My Ex (Horror Movie)



Jan: " Adakah orang yang kita tinggalkan... akan meninggalkan kita?"




3 comments:

Nong Andy said...

belum tgk movie ni. tapi movie my harror ex beloved~thai ada la tgk. last-last mati!

sukiman said...

cuba tengok citer ni, kot-kot seram. my harror ex beloved tu citer hantu ke?tu citer hantu ke?

Nong Andy said...

er salah.. bukan my harror ex beloved . tapi my haunted ex beloved. Thai. semalam tgk balik tajuknya. yup citer hantu! ex gf yg kena bunuh oleh new GF balas dendam kat GF baru tu. suspen gak la! nanti sy gi cari movie ni. baru-baru ni teringin nak tgk citer hantu. semalam layan 'seru' kali ke-2, anak sy yg umo 3 thn tu yg request( susah sy nk pecaya dia baru 3 thn pndai tgk citer hantu) hehehe.. dah tgk seru? best la gak!

.